Welkom bij Les Trois Noyers

IMG_1533Les Trois Noyers biedt 3 appartementen, die worden verhuurd op een wekelijkse basis, van zaterdag tot zaterdag.

Zie meer onder tab: accommodatie.

 

7 km van Les Trois Noyers ligt het stadje Langeac , waar verschillende restaurants , cafes , supermarkten , enz.  zijn te vinden . Elke dinsdag en donderdag is er een markt in het stadje , waar je diverse lokale specialiteiten,  zoals kaas , honing, lokale worst , verse groenten en fruit , evenals keramiek , kleding en nog veel meer kan kopen .Pigerne (14)

Gedurende de zomer zijn er ook verschillende evenementen,  zoals La Fayette-festival in Langeac, waarbij de stad in 17-de eeuwse taferelen wordt aangekleedt; rommelmarkten , vis-festival, cartoon-festival, en nog veel meer .

In ons eigen dorp Tailhac, met 80 inwoners , zijn er ook verschillende evenementen in de loop van het jaar.  Rommelmarkt , gemeenschappelijke maaltijden , en wandel- en fietstochten.

Naast het gratis natuurschoon dat de Auvergne biedt, zijn er ook vele andere mogelijkheden zoals: paragliding , ballonvaart , paardrijden,  ATV-tochten, adventurepark, baanfietsen , golf , skiën, en nog veel meer.

gaturKanoLuftballonParaglidingRiverrafting

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>